Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Helló, mi?

0

Itt most annak kellene következnie, hogy mi történt. Aztán jönnie kéne egy csomó bocsánatkérésnek, némi másra mutogatásnak, és egy nagy adag ígérgetésnek. Meg kéne magyaráznunk, mi és hogy volt, miért nem volt búcsúposzt, hogyan nem állt fel ott és úgy az NST, ahogy először akartuk. Aztán mondanunk kéne arról is valami, mi lesz mostantól a bloggal.

Ehelyett most csak annyit, hogy itt vagyunk, és mostantól itt is maradunk. Feltett szándékunk, hogy felélesszük az NST szellemét, mert hiába volt tetszhalott a blog jó hosszú ideig, nekünk is ugyanúgy hiányzott már, mint sokatoknak.

Szép lassan elmeséljük majd, mik történtek az utóbbi 4-5 hónapban. Aztán elmondjuk majd azt is, hogyan képzeljük az NST jövőjét, kik fognak írni rá, és milyen koncepció mentén tervezzük jóval ügyesebben életben tartani a blogot, mint az utolsó ringier-es időkben.

De most mindjárt posztol egyet Henya a BL-meccsek elé, és azzal hivatalosan is nekilendülünk.

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog