Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

#cheliv

0

#game_on

0

NST Best Award 2018

0

Sporttársak, seniores y senioras, medames et messieurs, ladies and gentle men,

Elérkezett a jubileumi első NST FIFA BEST AWARD 2018 szavazás eredményhirdetése, ahol a holnapi zürichi londoni bohóckodásnak elébe menve kihirdetjük a fórumozók által legjobbnak vélt játékosokat.

A sokat ismételgetett cél az volt, hogy lekövessük a FIFA Év Lejobbjai - szavazási rendszerét, miszerint adott kategóriában 3 szavazatot kell leadni, a szavazatok ez alapján kerülnek súlyozásra, majd kijön egy összesített rangsor.

Íme, a kibontott borítékok.

(A képek ragya minőségűek, poszt alján lehet kattintani a spreadsheetre).

LEGJOBB JÁTÉKOS

  1. 1) LUCA MODRIC
  2. 2) MOHAMED SALAH
  3. 3) RAPHAEL VARANE

Nem volt apell, sem láta, Modric 200 pontjával kenterbe verte és torkon fosta a mezőnyt, a második helyezett Salah 82 ponttal kullog a mi kutyánk kölyke után. Varane ugyanakkor mindössze egyetlen egy ponttal előzte az összesítettben De Bruyne-t (35 vs 34), mögöttük Mbappé, Cé és Messi követték egymást. Érdekesség, hogy Salahot jelölték a legtöbben másodiknak, Varane végső harmadik helyezése pedig nagyban tudható be annak, hogy 9-en is másodiknak jelölték.

LEGJOBB EDZŐ

  1. 1) ZINEDINE ZIDANE
  2. 2) PEP GUARDIOLA
  3. 3) DIDIER DESCHAMPS

Zinedine meggyőzően, de nem letaglózóan nyert, rengeteg 2. helyezést is behúzott a szavazóktól, de a 22 db első helyezés is sokat elárul. Guardiola követi, alig-alig lemaradva pedig a Champs-Élyées átnevezője, egy nemzet Didier-je, aki pont annyi első helyezéses voksot kapott, mint Klopp, mégis sokak rangsorában volt második vagy harmadik.

LEGJOBB KAPUS

  1. 1) DAVDI DE GEA
  2. 2) THIBAUT COURTOIS
  3. 3) JAN OBLAK

Fogcsikorgató izgalmak, könnyekbe lábadó szemek, felfoghatatlan dráma: a legjobb kapus kategóriájában gyűlt össze a legtöbb nevezés és itt alakult ki a legszorosabb sorrend is. De Gea 100 ponttal zárt, 8 picinyke ponttal jön a belga toronyóra, mögötte viszont hárman is 4 ponton belül zártak, Alisson az utolsó szavazat leadásáig még dobogós volt. Külön pacsi azoknak, akik nevezték Pickfordot.

PUSKÁS-DÍJ

  1. 1) BALE GÓLJA A BL-DÖNTŐBEN
  2. 2) CRISTIANO OLLÓJA A JUVE ELLEN
  3. 3) PAVAAAAAARD, ARGÓK

Cé könnyei vagyunk.

Köszönet minden szavazónak, az eredmények, valamint a név szerint leadott szavazatok itt tekinthetők meg.

#topoftheleague

0

#europa

0

#league

0

#champions

0

#matchday

0

#nemzetekligaja

0

#nemzetekligaja

0

Nemzetek Ligája, I. forduló

0

NST fórumfoci

0

Chester lekondizta, Chester megszervezi. Szigorúan NST-nickkel kéretik töltögetni.

#thenameofthegame

0

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog