Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lepkében meglátni a pillangót

0

Az öngóloknak számtalan válfaja van. A kacsazsírral bekent kapuskesztyű esete. A visszafelé romboló védő tehetetlen botlása. A rosszul kivitelezett fejes. A kapkodva, hirtelenjében belekapós csúsztatott fejes. A felszabadításnak szánt, végül bombagólban végződő találat. A lövésbe szerencsétlenül bele-sípcsontozós hátvéd balszerencséje. Olyan viszont, ami Joao Carlosszal, a Boa Esporte kapusával történt, arra eddig nem volt definíció.

Ki, mikor, kivel?

0

Hogy valami értelmet is adjunk a pánerópai kommentfogónak, érdekes képekkel keltjük fel az internet népének érdeklődését. Mostanság úgyis a MU a legforróbb téma, szóval oké, a jobb oldali formát mindenki ismeri, de vajon ki van a balján? Ő egyébéként azt is megadja, nagyjából hol és mikor készült a kép.

Páneurópai kommentfogó

0

A váltás kockázata kisebb volt

0

"A magyar labdarúgó-válogatott körül kialakult helyzetben az MLSZ-nek állást kellett foglalnia, az állásfoglalás szerint pedig Pintérnek távoznia kell a csapat éléről. Természetesen ha valaki nyolc hónap után távozik, akkor még nagyobb a felelőssége azoknak, akik kinevezték. Ezek közül is az én személyes felelősségem a legnagyobb" - vágott bele meredeken sajtótájékoztatójába Csányi Sándor, aki elmondta, milyen pozitívumai lehetnek Pintér menesztésének, és hogy Dárdai lesz a kapitány, de csak három meccsre, és hogy a váltásnak kisebb volt a kockázata, mintha nem történik semmi. Ügy van már megint, egyenesen ka-pi-tány-kér-dés, ami mindig a legjobb, jövünk majd mi is, most meg kommentfogózunk.

Gyíkká változtunk, és még nem múlt el

0


Szóval az van, hogy ezt már két hónappal ezelőtt meg kellett volna írni, csak bíztam a csodában, de legalábbis egy Robbie Keane-duplában. Az élesszemű olvasók előtt nem maradhatott titokban, hogy a blog nem igazán frissül. Ez azért van, mert a gyíkemberek fogságában teljesen elbutultunk a chemtrailtől, a hónunk alatt, a fejünk fölött süvítenek a labdák a való életben, és elöl-hátul kapjuk a gólokat. Viszont az ellen nyomása alatt meg nem törhetünk, így aggódásotokra válaszul azt tudjuk mondani, hogy az NST október 15-ig mintegy fórumként üzemel majd. Teszünk kommentfogót az eseményekhez, posztolunk ilyen kis színes izéket, és talán a válogatott majd komolyabban is megmozdít bennünk valamit. Rendes, ún. komoly posztokra jobbára október közepétől számíthattok, addig pedig meg kell várni, míg most múlik csendesen a gyíkságunk. A BL viszont nem múlik, hanem indul, van megint NST-fantasy is, a kód: 580992-579361.

Csikar végleg elment a jobbszélen

0

Szopogasd, ne nyeld le!

0

Azt hiszem, Gellei moldovai veresége volt az utolsó, ami igazán fájt. Azóta is jöttek a lángosok szép számmal, de rinocéroszbőrt növesztettem, már egyik sem érintett meg annyira. Örülni még mindig sokkal jobban szeretek, azokra jobban is emlékszem, amikor valami kellemes történik. Ritkább is, biztos azért. De a megalázó, meg történelmi, meg sorsfordító vereségek már tökre összefolynak, mert egyik sem fordította meg a sorsunkat. Ugyanolyan kilátástalanul szarok vagyunk.

Az emberi minőségre épített válogatott

0

Fú, hát izé, honnan is kezdjük, bennragadtunk az uborkaszezonban, sőt aktivitásunkat tekintve egyenesen uborkává változtunk, de már elmúlt. Oka is van, de az most várhat, mert ma este hivatalosan is bemutatkozik a Pintér-válogatott, az elmúlt harminc év legellentmondásosabb csapata, amellyel csak a kegyetlen óriás, Komora Imre veheti fel a versenyt - neki három meccs jutott szövetségi kapitányként.

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog