Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Der DFB-Pokal ist ein seit 1935 ausgetragener Fußball-Pokalwettbewerb für deutsche Vereinsmannschaften

0

Now push it. Push it good. P-push it real good

0

Hargreaves riporterkedik, hogy asszongya a Bayern München belülről

0

Érdekes anyag, az ebéd mellett be lehet húzni, Hargreaves járja körül a klub szereplőit a scoutoktól a játékosokon át a vezetésig. Enjoy.

Be van hűtve! Hű, de be van!

0

Most akkor hogy látta a zsűri?

0

Nézem, de nem vagyok otthon a popszakmában. Továbbmentek a srácok? U20-as sporttársak kedvéért: John Barnes & Jamie Redknapp királykodnak. 

A régi jó dolgok meg a 4-4-2

0

Tegnapról meg ezt láttuk.

A Barca//PSG klubsógorok

0

FC Barcelona: Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar
PSG: Sirigu; Van der Wiel, Marquinhos, David Luiz, Maxwell; Cabaye, Verratti, Matuidi; Pastore, Cavani, Ibrahimovic

Bayern München: Neuer, Rafinha, Boateng, Badstuber, Bernat, Lahm, Xabi Alonso, Thiago Alcántara, Müller, Götze, Lewandowski
FC Porto: Fabiano, Reyes, Indi, Maicon, Marcano; Herrera, Casemiro, Torres, Quaresma, Brahimi; Jackson Martínez
 

A régi jó dolgokból nem maradt semmi

0

                                          Derby della Madonnina - Franco és Giuseppe Baresi

Ha most kellene fogadni

0

Mia San Rich Kids Of Instagram

0

Őszintén mondom, a Bayern-drukkereknél nincs szórakoztatóbb forma a szurkolói faunában, a Real-Roma-Arsenal rinyagép-hármas lassan a feledés homályába vész mögöttük. Rich Kids Of Instagramék veszett jó dolgukban is svungos találékonysággal kreálnak újabb és újabb sirámokat. Abban is egyedülállóak, ahogy az edzőikhez viszonyulnak. Hitzfeld megöregedett, és meghülyült. Magath mindig is hülye volt. Klinsmannál senki sem lehet hülyébb (ez mondjuk fair enough). Van Gaal takarodjon! Heynckes szenilis vénember, és nem tud cserélni. Guardiola nyilvánvalóan buzi, és tönkreteszi a csapatot. Ha mégis akad valaki, aki rosszabb, tehetségtelenebb és hitványabb alak, mint az aktuális Bayern-edző, akkor az Jürgen Klopp, ez a műhipszter sintér, muhaha, hát mondjuk az ember ritkán rajong azért, aki ottóztatni jár a Säbenerre. Nagy nap ez a mai, összeállt a csillagzat, rendkívül szórakoztató estének nézünk elébe, ha a Bayern nem nyer legalább 19-3-ra, és akkor az Uefalónáról még nem is beszéltünk. 

Déjà vu vagy paramnézia, innen indultunk

0

Végleg elszállhat a City szezonja

0

Szerintem egyébként csak olajos megszokás, hogy a City olyan marha erős csapat. A védelmükbe egyetlen igazi klasszis sincs - talán még Hart, meg jobb napjain Kompany, és Zabaletát is bírom, de hát nem egy Cafu. Középpálya megint csak besavanyodott az évek alatt, Silva kiemelkedik, és tavaly még Touré is iszonyat volt, de amúgy ennyi, ráadásul a védelemhez hasonlóan lassan öregecske lesz itt mindenki, a teljes sort le lehet cserélni. Joveticet tönkretették, jó játékosnak maradt Dzeko meg Agüero, ha őket megvenné az Arsenal, ezerszer akkora bajnokesélyes lenne, mint a City valaha is volt. 

Már csak három pont

0

Ennyit mondott Dárdai, hogy biztos legyen a bennmaradás. Jön a Hannover meg a Köln, ha veretlen marad a Hertha, akkor meg is lesz. Utána viszont valószínűleg nem lesz ponteső (Bayern, Gladbach, Dortmund, Frankfurt, Hoffenheim).

No, akkor még egy Allegri-teszt

0

Jó kis kis hétközi kavalkád van, össze-vissza játszik mindenki kupában, bajnokságban, de per pillanat mégis csak az a legérdekesebb, hogy Allegri vissza tudja-e hozni az Olasz Kupát.

Olaszország az igazi világbajnok

0

Nehezen tudok elképzelni bármit, aminek kevesebb aktualitása lenne, de most bukkantam erre a több szempontból is remek összefoglalóra az 1982-es vb-ről, és muszáj posztolnom. Csak ajánlani tudom, különösen azt a részt, amikor szegény Jenő megállapítja, hogy kár a kiesésért, hiszen egyáltalán nem volt rossz a sorsolásunk [csak a vb-címvédő argentinok, meg az Eb-ezüstérmes belgák voltak mellettünk]. [[a videó csak egy óra, véletlenül lett kétszer feltöltve egymás után]]

Angol messiás csapó #2172136487264

0

Lehunyt szemmel, mély átéléssel, kétpofára habzsolom, hogy Football's coming home, de ezek az angolok néha tényleg annyira fájdalmasan ostobák, hogy azt nem lehet rákos szendvicset majszolva kibírni. Most éppen Raheem Sterlingre gondolok, hogy hát, ööö, nem is az a heti százezer font, ne értse félre senki, csak hát, ööö, és hát tulajdonképpen, ööö, trófeák, ez az, igen, trófeák!4!! A népek meg sopánkodnak, hogy jajj, hát ez a tehetséges gyerek, future star, hot prospect, mi lesz most, az a legkevésbé sem zavarja őket, hogy Sterlingnek - amellett, hogy kétszer már tényleg eltalálta a kaput - van néhány hiányossága. Például, hogy nem tud labdát kezelni. Vagy hogy nincs esze passzolni, a kapu előtt pedig kegyetlen, mint Mesut Özil. Azért remegő farpofákkal figyeljük a híreket, ki lesz a szerencsés nyertes, én például simán el tudom képzelni a Sterling-Bajner-Alan Smith tridentet a Notts Countyban. 

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog