Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hordó, hordó, háromszor is hordó

0

Egyetlen Juve-meccset sem utálok annyira, mint ezt, és egyetlen kapus sincs akkora hordó, mint Peruzzi. Pedig már az elején ott láttam a mennyországot Vieri oldalhálójánál, aztán hogy bíztam Puhl Sanyiban, hogy nem adja meg az első gólt, mert volt valami bizonytalanság, legalábbis szegény Jenő azt jelentette a helyszínről, Hitzfeld, az elaggott rozmár meg csak kummogott a bajsza alatt. És hát persze, hogy a mocskos, áruló Paulo Sousa, hejj, betyár, tönkretetted a magyar focit is! 

Was erlaube Strunz? Ich habe Fertig

0

Ma 76 éves minden idők leghíresebb német sajtótájékoztatójának szellemi atyja, Giovanni Trapattoni. De ez még nem minden.

Full matches and shows

0

Másra tényleg nincs is szükség a hétvégéhez. Enjoy, aki még esetleg nem ismerte.

Kicsi ez a város kettőnknek, Jack!

0

Gödörben az NST, gödörben a Real Madrid

0

A szitáló ködben a kopasz szilfa felől kehes varjak károgása hallatszott. Az NST teteme körül gyülekeztek.

Hát igen, khm, na, hát nem erről volt szó; elsőként október vége, majd 2015 eleje hangzott el, mint az feltámadásnak órája, most azt mondom a még velünk utazóknak: április elején térhet vissza elmacskásodott tagjainkba az élet. Addig is, a kommentfogók világát éljük, és persze ne feledjük: Paulo Sousa semmit sem tudott adni a magyar futballnak. 

[a posztot úgy tudod kommentelni, ha a böngészőben a "postr" szót átírod "reblog"-ra]

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog