Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A klasszikusoknál nincs jobb!

0

[A Nagyszerű Dino Vercotti sorait olvashatjátok!] Csodálatos dolog, amikor Costa Rica a legjobb nyolc közé jut, vagy amikor a szimpatikus kameruniak majdnem kiütik az angolokat - de a klasszikus párharcoknál nincs jobb szórakozás. A brazíliai torna negyeddöntőjében összejött az a meccs, amelynek nagyon súlyos vébémúltja van: a 80-as évek két világeseményének fényét is megemelte a német-francia párharc, amelynek első, 1982-es fejezete minden idők egyik legizgalmasabb futballmérkőzéseként vonult be a történelembe: Schumacher-Battiston összecsapása, a hosszabbításban megszerzett kétgólos francia előny elolvadása generációk számára meghatározó emlékeket ébreszt. Négy évvel később (szintén az elődöntőben) találkoztak ismét - most erre a meccsre tekintünk vissza.

A vb 7 legerősebb csapata - Power Ranking

0

A mutatott játék vagy a sztereotípiák? A nagy egyéniségek vagy a harmonikus egységben surrogó fogaskerekek? Megvan a negyeddöntők párosítása, kényszeresen sorrendbe kell rakni a válogatottakat. Kicsit a sorsolás és a nevek, nagyon az eddig látottak alapján, de főleg szubjektíven és félkomolyan, persze a legteljesebb szakmai igényesség mellett. Power Ranking.

Nagyon nagy okosságok

0

Összeszokatlanabbak vagyunk, mint egy garázsbanda. Eltűnt egy posztunk az éterben, pedig ennél jobban nem is mutathatta volna magát, így most reblogoljuk saját magunk, Garcia bőrmester csapott/gabalyodott a húrok közé.

Sültkrumpinagyhatalmak ha összecsapnak

0

Akkor nem tudjuk, mi van, de az biztos, hogy eddig minden csoportgyőztes behúzta a nyolcaddöntőjét, Belgium ülhet a szamárpadba, ha nem verik el az amcsikat. Lett volna ma is posztunk, de lábtörésünk volt, megmagyarázhatatlan eltűnések, költözés, meg ilyenek, egy új kommentfogóval tér belénk vissza az élet, hogy a Rodriguezék alatt nem legyen háromszázcsilliárd komment, amitől összeomlik az internet maga. Holnaptól megint üzemi hőfokon dorombolunk. 

3 vébén 3 nemzet 3 Rodriguezének 3 bal lába

0

Bal láb, kapáslövés, Rodriguez. És Garcia bőrmester. Az a közös bennük, hogy utóbbi hajlott kora ellenére annyira penge szellemileg, hogy felidézte az előbbieket 2002-ből, 2006-ból és (ez nem nagy kunszt) 2014-ből. Hajtás után három baszomnagy gól három nemzet három Rodriguezétől, mindhárom ballal, mindhárom kapásból. Idesüss.

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog