Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elindult az MLSZ TV archívuma

0

Ez itt a hír


Az ilyen projektekkel az a gondom, hogy egyrészt irtóra hiányzik a magyar labdarúgó kultúra hagyományainak, emlékeinek az ápolása, másrészt a múltunk nyomasztóan telepszik rá a dermesztő valóságra, és az emlékezést rendszerint csak porhintésre, önigazolásra használjuk egy-egy figyelemelterelő bullshitgránát bevetésével. Ennek egyik legbiztosabb formája, mikor omladozó betontemetőket nevezünk át Illovszkytól Hidegkutiig, és akkor az olyan, mintha történt volna valami, pedig dehogy.

Ettől függetlenül emlékezetes magyar meccsek képanyagához élvezhető minőségben hozzájutni csak nem okozhat túl nagy bajt, szóval ez mégis csak egy jó kezdeményezés. 

Elbuktunk a fehér veszedelemmel szemben

0

Viszont igazhitű testvéreink térdre kényszerítették Európát. 

'Give that man a knighthood" 2#

0

[#1]

Volt akkor 3-3-3-1 vagy nem volt?

0

A meccset nem láttam, de elég furcsa felállások terjengtek a neten a Sahtyor-Bayern meccsről, még az UEFA is a 3-3-3-1-gyel jött több helyen is. Mielőtt kezdtem volna marhára ünnepelni magam, megnéztem a hőtérképeket, és az alapján a Bayernnek nem sok köze volt a három védőhöz. Tegyetek igazságot!

The taste of defeat

0

Előzmény

"Elnézést, emlékszik erre a 48 éves történetre?"

0

Kicsit idejétmúlt a sztori, de olyan cukiságszámba megy, hogy muszáj kitenni. Tekintsünk el attól, hogy a BBC riportere a North West Tonight műsorban épp a Mersey-parti derbyről kérdez embereket és megvan a halvány esélye, hogy nem teljesen randomgenerátorral közelíti meg az utca emberét. Odamegy egy idős bácsihoz, Tommy Lawrence-hez, akitől megkérdezi, hogy milyen emléke van az 1967-es derbiről, ami arról maradt emlékezetes, hogy akkor értek el nézőcsúcsot a Goodison Parkban. Majd érkezik a válasz.

Big Sam már csak Kusza Szem, nem lát semmit, azt is rosszul

0

Sam Allardyce azt találta mondani, hogy a MU csak baszkodta előre a labdákat feltűnően sokat ívelgetett a WHU ellen. Van Gaal persze bepöccent, és statisztikákkal vonult a sajtótájékoztatóra. Hát ennyit tud ez a Big Sam!4!! Az Öreggel még ilyen piszlicsáré ügyekben sem lehet lacafacázni, isteni lenne, ha csak fél évre megnézhetnénk Kispesten - ott ugyanis tovább bonyolódik a cselekmény. 

[közben majdnem írtam egy posztot, mert azt hittem, február 11. az NST születésnapja, de szerencsére 22., szóval ezt megúsztam, de meleg helyzet volt!!4!]
 

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog