Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

#monéquipememanque

0

#heticontent9

0

https://drive.google.com/file/d/1cxWU_2vdA72Du8Tbru3RpKaWZJ-1XpYZ/view

#carrachallenge

0

#heticontent8

0

https://drive.google.com/file/d/1T-ZEMy4QiHj_nmGNvCpOPo-B1zfCV3jp/view

#newcastleknowshowtoparty

0

#absolutemess

0

#googleittwat

0

#heticontent7

0

https://drive.google.com/file/d/13w5yuxqWVyNKiaWxyBN3w0b7jZ1-TKDy/view

#showmethemoney

0

#hentesceruza #hol járunk?

0

Légiósaink pazarul teljesítettek az év első hónapjában. Futács Márkó gólokat lőtt a Championshipben, aminek következtében meghosszabbították szerződését, és még a Stamford Bridge-en is kezdőként számítottak rá az FA-kupa meccsen. Hajnal Tamás szintén alapemberré vált, most már kilencven perceket képes vállalni a botladozó Stuttgartban. Azonban rajtuk is túlteljesített Bogdán Ádám, aki élt a Jaaskelainen sérülése adta lehetőséggel. A Bolton elmozdult a kiesőhelyekről, az FA-kupában pedig túlélte mindkét kört. A finn kapus már felépült, így várható, hogy Ádám visszakerül a kispadra, de a teljesítménye bizakodásra ad okot boltoni és válogatottbeli jövőjét illetően egyaránt.

Szintén élt a kínálkozó alkalommal Buzsáky Ákos, aki nem egy sérülést, hanem egy menedzserváltást fordított a maga javára. Mark Hughes érkezése eddig nem volt jó jel magyar labdarúgónak, de úgy tűnik, ez most máshogy lesz. A Newcastle ellen már kezdett, a Wigan ellen pedig csodagólt szerzett. Csapata aktív volt ismét a piacon, reméljük ez Ákos új szerepkörét nem érinti.

De még a PL-es fiúkkal sem ér véget az ünnepelt magyar focisták sora. Egy év kihagyás után tért vissza Szalai Ádám, akin a sérülés legapróbb jele sem látszódott. Második meccsén már kezdő volt, tizenegyest harcolt ki, a párharcokba a félelem jele nélkül ment bele, majd az ünneplésből szintúgy maximálisan kivette a részét.

Hasonló élményekben volt része a Benelux államokban profiskodó két honfitársunknak is. Babos Gábor ötszázadik bajnokiján, az ősi rivális Vitesse elleni derbin húzta le a NEC kapujának rolóját, aminek következtében a csapattársak a vállukon vitték le. Tőzsér Dánielt pedig a Genk közönsége részesítette hatalmas ovációban lecserélésekor, jelezve a középpályásnak, hogy eligazolása esetén sem felejtik.

#bambamarhabigkahuna

0

#heticontent6

0

https://drive.google.com/file/d/1XVi2oOmzdgXy3pC4UsPP1Y1r_AZw9y3J/view

#'til

0

#ifthisisfootballletitdie

0

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog