Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

#hentesceruza #hol járunk?

0

Légiósaink pazarul teljesítettek az év első hónapjában. Futács Márkó gólokat lőtt a Championshipben, aminek következtében meghosszabbították szerződését, és még a Stamford Bridge-en is kezdőként számítottak rá az FA-kupa meccsen. Hajnal Tamás szintén alapemberré vált, most már kilencven perceket képes vállalni a botladozó Stuttgartban. Azonban rajtuk is túlteljesített Bogdán Ádám, aki élt a Jaaskelainen sérülése adta lehetőséggel. A Bolton elmozdult a kiesőhelyekről, az FA-kupában pedig túlélte mindkét kört. A finn kapus már felépült, így várható, hogy Ádám visszakerül a kispadra, de a teljesítménye bizakodásra ad okot boltoni és válogatottbeli jövőjét illetően egyaránt.

Szintén élt a kínálkozó alkalommal Buzsáky Ákos, aki nem egy sérülést, hanem egy menedzserváltást fordított a maga javára. Mark Hughes érkezése eddig nem volt jó jel magyar labdarúgónak, de úgy tűnik, ez most máshogy lesz. A Newcastle ellen már kezdett, a Wigan ellen pedig csodagólt szerzett. Csapata aktív volt ismét a piacon, reméljük ez Ákos új szerepkörét nem érinti.

De még a PL-es fiúkkal sem ér véget az ünnepelt magyar focisták sora. Egy év kihagyás után tért vissza Szalai Ádám, akin a sérülés legapróbb jele sem látszódott. Második meccsén már kezdő volt, tizenegyest harcolt ki, a párharcokba a félelem jele nélkül ment bele, majd az ünneplésből szintúgy maximálisan kivette a részét.

Hasonló élményekben volt része a Benelux államokban profiskodó két honfitársunknak is. Babos Gábor ötszázadik bajnokiján, az ősi rivális Vitesse elleni derbin húzta le a NEC kapujának rolóját, aminek következtében a csapattársak a vállukon vitték le. Tőzsér Dánielt pedig a Genk közönsége részesítette hatalmas ovációban lecserélésekor, jelezve a középpályásnak, hogy eligazolása esetén sem felejtik.


comments powered by Disqus

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog