Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végre foci élőben, I. nap

0

Egyelőre úgy érzem magam, mint akit bedarált az Atlético-középpálya, de holnap talán lesz idő örömposztolásra is a kötelezők mellett. Ma két stadion, két meccs.

Ebből itt ma nem lesz átverés, de muchas gracias, aranyosak vagytok

0

Na, azért ez most váratlanabb, mint egy Skrtel-bicikli: posztok lesznek a blogon. Így: többes számban.

Három magyarral Firenzében

0

Breaking breaking hátán

0

A Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar válogatott megerősített stábbal vág neki a sorsdöntő párharcnak. A hét végétől Bernd Storck munkáját a világ- és Európa-bajnok, BL- és UEFA Kupa-győztes labdarúgó, pro licences edző, Andreas Möller segíti. Csatlakozik a csapathoz Holger Gehrke kapusedző és Szélesi Zoltán is.

A szakmai stáb összetételét további változások érintik. Távozik Sallói István és Szabics Imre. Utóbbit a szintén komoly nemzetközi játékosmúlttal rendelkező, jelenleg az U17-es csapatot is felkészítő, korábbi 28-szoros válogatott Szélesi Zoltán, míg Andrusch Józsefet a korábban a Schalkénél, a Kölnnél és a Herthánál is dolgozó ismert Bundesliga kapusedző, Holger Gehrke váltja, aki már az U20-as világbajnokságon is segítette a korosztályos válogatott munkáját.

Nincs már olyan, hogy angol meg olasz foci

0

Menthetetlenül globalizálódik az elitfutball: a nemzeti karakterek egyre inkább kivesznek a játékból, és nem véletlenül. Ez a sport az eredményességet tekintve a nyugat-európaiak játéka, mindenki tőlük tanul, őket majmolja, rájuk akar hasonlítani a győzelem érdekében. tl;dr

A legendás norvég bőripar jön

0

Már jegyet is lehet venni.

Micsoda meglepetés

0

Tizenegy férfi

0

Novembertől Belgium vezeti majd a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség világranglistáját, ezzel a rangsor 1993-as bevezetése óta a nyolcadik nemzet lesz, amely a rangsor élén áll.

A magyar Eb-részvételért // csapó II.

0

Ukrajna-Spanyolország (a magyar Eb-részvételért csapó I.) 

0

Görögország-Magyarország

0

Karnezisz – Kiciu, Morasz, Papasztathopulosz, Szatfilidisz – Szamarisz, Mantalosz – Pelkasz, Fortunisz, Tahcidisz – Mitroglu

Király - Fiola, Juhász, Kádár, Leo - Lovrencsics, Gera, Elek, Dzsudzsák - Németh, Böde

Jürgen Klopp - The Normal One

0

Magyarország-Feröer

0

Szurkolónak lenni

0

Köszimi

Mit csinál a válogatott videóelemzője?

0

Késedi Gábor a magyar válogatott videóelemzőjeként a hazai labdarúgásban úttörő és kultúrateremtő munkát végez, hiszen ő az első szakember, aki betölti ezt a posztot. Pintérnek nem kellett a segítsége, Dárdainak már igen, és Storck mellett is dolgozik. Pontról pontra elmesélte, hogyan készül fel a válogatott, és arról is beszélt, miben mérhető egy elemző munkájának a sikere.

Jamie, te is hallod, amit én?

0

Nem pitiáner

0

Atlético-Real Madrid, Bayern-Dortmund, Milan-Napoli, Everton-Liverpool, Arsenal-MU, PSG-OM.

A válogatott kerete

0

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog