Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Must have szurkolói kiegészítő - level: foam mauled claws

0

Ma visszavonult egy 9-es és egy 10-es

0

Jorge Valdano a ma visszavonult Juan-Roman Riquelméről:

If we have to travel from point A to point B, everyone would take the six-lane highway and get there as quickly as possible. Everyone, except Riquelme. He would would choose the winding mountain road, that takes six hours, but that fills your eyes with scenes of beautiful landscapes.

Az OptaJean adata David Trezeguet-ről:

David Trezeguet made 5 touches against Italy in the EURO 2000 final, only 2 in the opposite box. Volley.

Húsz éve már, ezért mi is megemlékezünk

0

Eric Cantona mellbe rúgna egy szurkolót a Bozsik Stadionban, de a Kispestnek sajnos nincsenek szurkolói [Peter from Texas]

Egy egykori majdnem-sorozatot elevenítünk fel, immár először

0

A Venn-diagram a halmazokat, azok viszonyait, méretét és műveleteit szemléltető diagram. Többnyire síkidomokat tartalmaz: köröket, téglalapokat, ellipsziseket. John Venn brit matematikus 1880-ban használta először. Használják halmazelmélet-tanításában, a logikában, valószínűség-számításban, statisztikában, illetve a nyelvészetben. Általában csak néhány halmaz szemléltetésére alkalmas, mivel sok egymást kölcsönösen metsző halmaz esetén az ábra elbonyolódik, vagy nem is lehetséges az összes metszetet ábrázolni. Hál Istennek a foci nem bonyolult. Ilyen Venn-diagramos közösségi tervekkel akartam leváltani a Rorschach-ot, és bár nem lett belőle semmi [persze ha valakiben felbuzog a tettvágy, jöhetnek bátran!], azért mindig a szívem csücske maradt a formátum. Hétvégi kommentfogó.

Egy újabb tökéletes gólpassz, most Fabregastól

0

Kár, hogy a Vadember elmiskárolja.  

Haters gonna hate - 10/10-es videó az adidastól

0

Az állam meg én vagyok, Benzy a legnagyobb!!4!

[zene]

Lehetne ennél angolosabb gólt lőni?

0

23 másodperc, 7 fejes, 2 mentés a gólvonalról, 1 fejvesztett kapus, 1 mezzel küzdő Balotelli cserejátékos, és végül Dan Hayes (Deportivo Thurrock) mattolja a Staines Unitedet. A brit tiki-taka.

Amilyen az edző, olyan a játékos, nem?

0

Azért a magyar foci még mindig ki tud készíteni, ha megrázza magát.

Buzánszky Jenő (1925-2015)

0


Jenő bácsival 1997-ben beszélgettem először és utoljára egy szegedi utánpótlástornán. "Kár, hogy lecserélték. Én biztos nem cseréltem volna le" - szólt oda kedvesen, de tényszerűen, miután nem túl lelkesen jöttem le a pályáról. 

Ezt tudom mondani én is, Jenő bácsi. Hülye csere volt ez a mai is, az edző nem sokat konyít  a játékhoz. 

Arsenal csapatkép 2014-2015

0

Ígéretes tehetségként a gombfociasztalnál

0

Gyerekkoromban egy préselt bútorlap szolgált a gombfocipálya alapjaként. Ezt zöld öntapadós matricával borítottuk be, erre jött a vágott vonalazás fehér szigszalagból. Ezen később módosítani kellett, mert megugrottak rajta a játékosok, ilyen mértékű amatőrizmus pedig nem fért bele. Emiatt inkább maga a szigszalag ugrott, jött helyette a hibajavító, de nem ám az ecsetelős, hanem a rányomós-vonalazós nyugati import.

Frappánsan fogalmazunk: visszavonul a csodafickó

0

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog