Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sharply dressed lunatics on the touchline!!4

0

UEFA Európa Liga

0

Bajnokok Ligája, 2. csoportkör

0

Drive, baby, drive!

0

A Liverpool története 10 meccsben

0

Hogyasszondja:

Jonathan Wilson, a magyar nyelven is hatalmas sikert arató Futballforradalmak szerzője új könyvében a nemzetközileg legsikeresebb angol klub, a Liverpool FC történetét meséli el. A szerző tíz kulcsfontosságú meccs krónikáján keresztül mutatja be a Vörösök magával ragadó történelmét - a 19. század végétől egészen addig a varázslatos isztambuli éjszakáig, amelyen a csapat Steven Gerrard és Jerzy Dudek vezetésével háromgólos hátrányt tüntetett el az AC Milan elleni BL-döntőben.

A kötet ugyanakkor jóval többet nyújt nosztalgikus múltidézésnél. A szerző a rá jellemző olvasmányos stílusban mutatja be azokat az edzőket, játékosokat és eseményeket, amelyek meghatározó formálói voltak a klub karakterének. Megtudjuk, hogyan vált a Liverpool a helyi iparvidék munkásainak kedvencéből európai sikereket halmozó sztárcsapattá, milyen munkamódszerekkel mentette át elődje, Bill Shankly örökségét Bob Paisley, de az is kiderül, milyen kihívásokkal kellett megküzdenie annak a Kenny Dalglish-nak, aki pillanatok alatt lett a klub ünnepelt játékosából hatalmas elvárásokkal szembenézni kénytelen menedzser.

A könyv amellett, hogy remek stílusban megírt klubtörténeti enciklopédia, segít megérteni az angol futball mechanizmusait, a Liverpool és a Manchester United rivalizálását, valamint a Premier League dinamikus, üzleti logika által vezérelt működését. A lapokon olyan legendás egyéniségek karrierjének emlékezetes meccsei és góljai elevenednek meg, mint Kevin Keegan, Greame Souness, Alan Hansen, Ian Rush, Joe Fagan, Robbie Fowler, Steve McManaman, Michael Owen vagy éppen a nemrégiben visszavonult Steven Gerrard. A könyv remek háttérolvasmány az angol bajnokság, valamint a nemzetközi kupasorozatok követéséhez.

Eddig az Akadémiai Kiadó ajánlója, mely méltatlanul hallgat arról, hogy a fordítást korunk legritkábban posztoló, és még annél is élemedettebb korú bloggerei készítették

A Liverpool töténete 10 meccsben

Akadémiai Kiadó, 2017, 436 oldal,
Formátum: B5

  • Borító típusa: kemény, papír
    4165 forint

Playball

0

Bajnokok Ligája 2017/2018 II.

0

Bajnokok Ligája 2017/2018

0

Ria, Ria, Hungária!

0

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog