Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kupa után a Bajnokok Ligájáért

0

Campeonato de España-Copa de Su Majestad el Rey de Fútbol & DFB-Vereinspokal

0

Európa Liga 2015

0

Voltak gondjaink bőséggel, sporttársak, főleg technikai, elnézést a késlekedésért.

Je suis Magpie kolléga

0

A bajnoknál csak a kiesés elleni harc izgalmasabb

0

Címvédés biztosan nem lesz, lövöldözés meg ne legyen

0

Volveré y te perseguirá

0

Tavaly a Camp Nou-ban lett bajnok az Atlético, az ilyen ziccerek nem szoktak kimaradni a fociban. 

Steven Gerrard - Goodbye Legend

0

Kétségbeesett harc Európa ellen

0

Az elmúlt öt fordulóban a Southampton és a Tottenham egymást múlja alul, egyiküknek sem akaródzik megszerezni a 6. helyet, miközben mindketten veszettül drukkolnak az Aston Villának az FA-kupa-döntőben, nehogy a bajnoki 7. hely is EL-indulást érjen. Az ok egyszerű: a játékosok leterheltsége miatt az EL-t követő szezonban átlagosan 2,6 hellyel végeznek rosszabb helyen a bajnokságban a csapatok, mint egy évvel korábban. Idén az Everton is fuldoklott, ráadásul egy nem várt fordulattal újra a veszélyzónában találták magukat. Az UEFA fair play táblázata alapján a következő szezonra ugyanis az angolok egy plusz helyet kapnak az EL-ben, az országot pedig a Fair Play League győztese képviselheti, erre pedig reális esélye csak az Evertonnak és a West Ham Unitednek va - érdekes lesz figyelni, hogy vajon agyonrúgják-e egymást három piros és nyolc sárga lapért.

Még mindig a Sevilla a favoritunk, sőt egyre inkább

0

Ez meg itt még a tegnapihoz. 

Minden európai topbajnokot leigázhat a Barca

0

Ehhez persze még a hatalmas Juventusnak is be kell jutni a BL-döntőbe.

Die Angst des Verteidiger beim Messi

0

Omlett du Fromage

0

Csodálatos, új tartalom az interneten: a mindig nagyszerű IHB kolléga spin-offja igen erős kezdéssel.

Ő a legújabb emberünk, csak egyelőre nem tudjuk a nevét

0

Guardiola saját magából doktorál

0

Mára ezek vannak a tárban:

- Így láttuk a tegnapi meccset [Origo]

- Barcelona v Bayern Munich: the evolution of Pep Guardiola – video [JW]

Barca szemmel nézve az utóbbi néhány év legfrankóbb meccseire van kilátás [Tot El Camp]

- Éljenek a párharcok, éljen Mátyus eljese, éljen a bajor busz, éljen Pep, éljen Thiago, éljen a 7up! [Ich habe fertig] 

'Labdátok, mondd, kívánkozik-e a hálóba?'

0

A bajnoki bohóckodás közé idén szerencsére több valódi futballmeccset sikerült beszorítania a Juventusnak, köszönhetően annak, hogy még mindig áll a BL-ben, ahol 12 év után ismét elődöntőt játszhat. Ha kétségeid lennének, a Bianconeri-blog megmondja, mit kell gondolnod erről! 

Ami a Realt illeti: Benzema Madridban maradt, de Bale teljes mértékben bevethető lesz. Valószínűleg a walesi fog kezdeni CR mellett, és a csapat pedig átáll a 4-4-2-es formációra, ezért Kroos, Isco és James mellé Ramos csatlakozhat a középpályán. Ebből is látszik, hogy Carletto nem becsüli le az ellenfelet, és óvatosan indulunk neki a párharcnak - tódítja az egykori Korona mögöttből lett Madridi Merengués.

Miben hasonlít Mayweather és a Chelsea?

0

a) mindkettő a súlycsoportja legjobbja

b) mindkettő unalmas, defenzív és kurva gazdag

Play to the whistle not the flag, vagyis Sípszóig játssz!!4!

0

A sporik kezdetben egy fehér zászlót lobogtatva jelezték a szabálytalanságokat. A klub beszámolói alapján ezen először a Nottingham Forest változtatott, mikor 1872-ben beszerzett egy 'játékvezetői sípot'. A gyakorlat viszont csak akkor terjedt el, amikor az ACME Whistle Company megbízást kapott, hogy gyártson sípokat a Metropolitan Police rendőrei számára, és aztán ez került át a futballpályákra is. A labdarúgás szabálykönyve elég későn, csak 1936-ban rendelkezett a síppal történő játékvezetésről. 

Tíz évvel később, Anglia hazai pályán fogadta Belgiumot egy barátságos meccsen, de olyan ködös, latyakos, szürke, szutyok időben, hogy a partjelzőknek a Királyi Légierőnél használatos piros-sárga forgalomirányítói zászlókat nyomták a kezébe a láthatóság kedvéért, ami aztán annyira bevált, hogy tulajdonképpen a mai napig ezt használjuk. 

A partjelzőknek egyébként 1891-ig szintén joguk volt megállítani a játékot, nemcsak jelzésre használták a zászlójukat. Amikor ezt a jogukat eltörölték, a játékosoknak eltartott egy ideig, hogy megszokják, a partjelző intésénél nem kell megállni, és ekkor került be a futball terminológiájába a ‘play to the whistle not the flag’ ordítás, amivel szelíden figyelmeztették a csapattársakat, hogy nem fújt a spori. 

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog