Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Don't believe everything you read in the papers? Blah, blah. 

0

Egy szelet pizza is eldöntheti a PL-t!4!!!

0

Gianluigi Lentini a láthatáron

0

The show must go on :)))))))

0

Sam Allardyce-t javasolja a szövetségi kapitányi posztra az angol futballszövetség háromtagú testülete, amelyet azért állítottak fel, hogy kiválassza Roy Hodgson utódját. A háromfős testület szerint Allardyce a legalkalmasabb a posztra – közölte csütörtökön Greg Dyke, az FA elnöke, hozzátéve, hogy ezzel az ajánlással ő is egyetért. A triót az FA ügyvezetője, Martin Glenn, a technikai igazgató, Dan Ashworth és az alelnök, David Gill alkotta.

Elindult a selejtezés

0

Én az voltam. Negyedosztályú futballista.

0

Amikor ezt mondom (egyébként: inkább ötöd; hol negyed, hol ötöd), a legtöbben elnevetik magukat, mintha tréfát hallanának, mintha önironikusan rögtön vissza is vonnám az állításomat, mintha a „negyedosztályú” jelző nevetségessé tenné a főnevet, mintha önkritikát gyakorolnék.

Ó, nem.

Mintha a negyedosztályúval azt mondanám, rossz voltam, vacak, ügyetlen, egy eltévedt kézilabdás, szóra sem érdemes. De a negyedosztályú futballista az nem egy elfuserált első osztályú, nem egy tehetségtelen másodosztályú vagy egy fegyelmezetlen, frusztrált harmadosztályú. Minden szintnek megvan a nívója, ez egy jól hierarchizált szakma, egy jó negyedosztályú játékos az egy jó játékos a negyedosztályban.

Az angol focinál semmi sem lehet szórakoztatóbb 

0

Euro 2016: Portugália

0

Senki sem megy dalolva a vágóhídra

Az ördög és a tömjénfüst

0

Nem ígérkezik parádésnak a Eb-döntő, de ne legyen igazunk

Ennél jobban nem lehet cserélni

0

Adott esetben, adott körülmények között, Deschamps, jobb benyúlással. 

Egy hamis kilencesre készülhet a francia védelem

0

via [origo]

11 pont a német-francia elődöntő elé

0

Franciaország utoljára a tragikus 2015. novemberi estén találkozott Németországgal. A meccsre rányomta bélyegét a párizsi tragédia (amelyről a játékosok a meccs lefújásáig nem tudtak), de a játék nagy vonalakban az alábbiak szerint alakult:

  1. Németország 5-4-1 (lehet ezt csavarni, de ez áll legközelebb a valósághoz) felállásban játszott, hátul Rüdiger-Boateng-Hummels, előttük Khedira és Schweinsteiger. A támadók között Müllert, Draxlert és Gomezt találjuk. A két szélső/szárnyvédő Hector és Ginter, utóbbi rendkívül ekkor gyenge formában.
  2. Franciáknál 4-3-3 felállás, hátul Varane és Koscielny, a hatos pozícióban Diarra, elől Griezmann, Giroud és Martial. Benzema és Valbuena már ekkor elkezdtek kikopni a játékból ügyes-bajos dolgaik miatt.

Ronaldót bünteti Portugália, Wales felemeli Bale-t

0

A két szövetségi kapitány egészen másképp játszatja legjobb játékosát.

Euro 2016, elődöntők

0

Euro 2016, III. negyeddöntő

0

Miért az olaszok a futball minimalistái?

Egy kapitány nem tudja, mit csinál a csapata?

0

Marc Wilmots formabontó nyilatkozatot adott a meccs után, új értelmet nyert a "nem tudja, milyen rendezvényen van" kifejezés. [Origo]

Euro 2016, II. negyeddöntő

0

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog