Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hatos! Faszt: Kilences!

0

Egyetlen pozitívuma volt a Juventus gyalázatos éveinek: egyszer sem kellett játszani a csúcson lévő Barcával, sem az Európa Ligában, sem amikor zsinórban szállítottuk a hetedik helyeket a Serie A-ban, de azt orrontom, ez ma véget ér. Egyéb megérzésem nincs, a Porto-Monacót jó lenne elkerülni, mert a futballromantikus bemondások csak addig tartanak, amíg nem kell valamelyiket nézni a BL-elődöntőben, mert az obligát lelkesedést akkor majd felváltja a mi a faszt keresnek itt ezek? kórus, szóval mindenkinek elemi érdeke, hogy így legyen. Egyébként is, már Donald Gibb is megmondta a Véres sportban: itt az ideje, hogy megkülönböztessük a kezdőket a haladóktól. 

Hordó, hordó, háromszor is hordó

0

Egyetlen Juve-meccset sem utálok annyira, mint ezt, és egyetlen kapus sincs akkora hordó, mint Peruzzi. Pedig már az elején ott láttam a mennyországot Vieri oldalhálójánál, aztán hogy bíztam Puhl Sanyiban, hogy nem adja meg az első gólt, mert volt valami bizonytalanság, legalábbis szegény Jenő azt jelentette a helyszínről, Hitzfeld, az elaggott rozmár meg csak kummogott a bajsza alatt. És hát persze, hogy a mocskos, áruló Paulo Sousa, hejj, betyár, tönkretetted a magyar focit is! 

Was erlaube Strunz? Ich habe Fertig

0

Ma 76 éves minden idők leghíresebb német sajtótájékoztatójának szellemi atyja, Giovanni Trapattoni. De ez még nem minden.

Full matches and shows

0

Másra tényleg nincs is szükség a hétvégéhez. Enjoy, aki még esetleg nem ismerte.

Kicsi ez a város kettőnknek, Jack!

0

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog