Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nyúlon túl?

0

Már csak egyet kell aludni a könyvbemutatóig, és ahogy jeleztük, Jonathan Wilson előadásának végén lesz lehetőség kérdezni is. Ez az állítás persze azt is magában foglalja, hogy lesz előadás is. 

Az előadás nem konzerv anyag, mi állítjuk össze a témákat, képeket, videókat, melyek kapcsán Jonathan beszélni, vagy mondjuk úgy: mesélni fog. Éppen ezért van lehetőség már az előadás anyagába ötleteket csempészni, legyen az egy érdekes statisztika a BL-döntőről, vagy a legviccesebb mémtrollkodás Moyes kapcsán. 

Várjuk tehát a komoly, félhülye, tökhülye ötleteket, javaslatokat, képeket, videókat, amiről szívesen hallanátok a véleményét, a legjobbakat becsempésszük az előadásba, vagy kiemelt kérdésként kezeljük majd az előadás végén. 

Jöhet minden kommentben, vagy a heinrich.nst@gmail.com címre, csak a tárgyba írjátok bele, hogy "Futballforradalmak - kérdés".  

Köszönjük, holnap találkozunk, addig is erőt, egészséget mindenkinek.


comments powered by Disqus

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog