Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahol Zizou-csapatozni lehet, ott az élre kell törnünk

0

Carlo Ancelotti rosszallással vegyes mélabúval figyeli, amint a forrófejű Zinedine Zidane éppen nem híve a tiki-takának

A hét legfontosabb híre, hogy Zizou-ról leveszik a pórázt, és saját csapatot kap. Habfehér, meg minden, de mégis csak Zizou-csapata, és ahol Zizou-csapatozni lehet, ott az élre kell törnünk.

Tegnap [hétfő] lett hivatalos, hogy Zidane veszi át a Real Madrid Castillát. Az, hogy mindezt a másod- vagy a harmadosztályban teszi, még nem világos, mert a tarcsihabfehérek szerény szezont zártak,

de ahogy a Marcán olvasom, még lehet bízni valami financiális jellegű visszalépésekben, és akkor Zizou csapást mérhet a Segunda División halandóira.

Néhány eszement csótány már jelezte távozási szándékát, amennyiben mégis harmadosztály lesz belőle. Én viszont sietek leszögezni, hogy 35 évesen nem érzem magam öregnek, nincs olyan divíziója a spanyoloknak, amelyett visszalépésként élnék meg, és az augusztusi szabim végén szerény költségtérítés mellett máris bevethető leszek.

A Marca ír még egy csomó ismeretlen játékosról, akik csatlakozhatnak a kerethez (Álvaro Medrán, Gonzalo Melero és Mariano Díaz Mejía a Real Madrid C-ből, valamint Fran Rodríguez, Jaime Sánchez és Marcos Llorente az Ifi A-ból), biztos sok flancos, pávaképű kölyök, akiknek szüksége van egy vezérre, aki a mester meghosszabbított kezeként fungál a pályán. Mögötte meg ugye Ez ugye én vónék, ha nem lenne világos.

Nem múló izgalommal várjuk a további híreket, a másik kopasz is így kezdte.


comments powered by Disqus

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog