Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Év fórumozója szavazás

0

Egy lelkes kommentelőnk révén idén is megrendezésre kerül az NST Év Forumozója Díj, ami több kategóriával bővült.

Szabályokról röviden:
- A tavalyi verzióval ellentétben idén nem kerültek egyesével begépelésre a nevek, így azokat nektek kell kitölteni.
- Ebből kifolyólag kérek mindenkit ügyeljen a sorrendre, mert nagy jelentőség e van. Jó lenne, ha helyesírással is hasonlóan tennétek, hogy egyszerűbb legyen összesíteni.
- A bohóckodós beküldések egyből törlésre kerülnek.
- Egy emberre ne szavazzatok kétszer (egy kategóriában természetesen), és mindenhova annyit írjatok, amennyi fel van tüntetve a kérdésben.

A pontozás:
Amelyik kategóriában 5 név van, ott 5 pontot kap az első, négyet a második és így tovább... egyet az ötödik. A végén az nyer, akinek a legtöbb pontja van. Pontegyenlőség esetén az dönt, hogy kinek van több első helyes szavazata. Ahol három emberre kell szavazni, ott hasonló rendszerben működnek a dolgok, értelemszerűen 3 maximum elérhető ponttal.

Megkérek mindenkit, hogy a valóságnak megfelelően szavazzon, és tüntesse fel az elején a nevét. A szavazatok nem lesznek nyilvánosak a végén az anonimitás megőrzése érdekében, viszont aki szeretné, megosztja a többiekkel.

Az eredményhirdetés minimum egy héttel a szavazás nyilvánosságra kerülése után fog megtörténni.

Szavazás itten.


comments powered by Disqus

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog