Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hét, akikért sokat fizetnek majd

0

Nem mondanám, hogy felfedezettek ezek, hiszen egyrészt már felfedezték őket, ha egyszer itt vannak a világbajnokságon, másrészt van köztük olyan, aki már simán _household name a világ minden háztartásában. Inkább olyan játékosokból csinálunk egy szokásos hetes listát, akik a világbajnokság után iszonyatos összegért fognak gazdát cserélni.

Mondjuk gyorsan rácáfolunk erre is.

Mert itt van Guillermo Ochoa, akiért senki nem fog iszonyatos összeget fizetni, ugyanis nincs kinek. A mexikói csodakapus szerződése június 30-án lejárt az Ajacciónál, így jelenleg ingyen igazolható. Jackpot a javából! Van egy csomó csapat, akinek kapus kell, hát tessék rámozdulni a brazil agyakon gyakorlott ujjakkal zongorázó mexikói Air Ochoára, aki alig várja az ajánlatokat. Már 28 éves, de kapusnál az lófütty.

Daley Blind már egészen más tészta, az Ajax baloldali mindenesének (balhátvéd, bal szárnyvédő, balszélső) ugyan van egy olyan hendikeppje, hogy mindenkibe önkéntelenül belerúg, aki szembe jön vele, de ezt leszámítva egészen fergeteges játékos. Remek a rúgótechnikája, jó ütemérzékkel szerel, és elég gyors is. Van Gaal háromvédős rendszerét mintha neki találták volna ki, ráadásul még csak 24 éves, úgyhogy érte tényleg beszákol majd egy komolyabb összeget az amszterdami klub.

Akik követik a Serie A-t, azoknak nem meglepetés Juan Cuadrado játéka. A kolumbiai pont ugyanaz, mint Blind, csak a másik oldalon, és eggyel még nála is jobb kiadásban. Láttuk már csatárt és hátvédet is játszani (előbbiben azért sokkal jobb), gyors, technikás és óriási lövése van, úgyhogy csak a félhülyéknek és homofóboknak nem szúrt még szemet (szerintem olyan meleg, hogy kézzel vasal), ahogy a bolondos fürtök virgoncan szállnak a jobb oldalvonal mentén.

Héctor Herrerába annyira beleszerettem, hogy már a Bianconeri levlistájára is bedobtam a nevét. Valamit nagyon tudnak a Porto scoutjai, hogy kifigyelik az ilyen arcokat (meg a kolumbiaiakat is), mert Herrera amilyen ronda, olyan állatul nyomja a háromfős mexikói középpályán. Az a fajta, akit minden edző imád: simán megcisnál bármikor egy cselt, de közben annyit fut, mint egy ló, és a meccs végére is marad benne szufla. Aki egyébként nem hiszi, hogy Mexikó bemehet akár a négy közé is, azt érhetik meglepetések.

Ahhoz még fiatal, hogy hisztizzen miatta, ahhoz viszont túl jó, hogy a padot koptassa, még akkor is, ha ezt a Bayern Münchennél teszi, Xherdan Shaqiri tegnap egy mesterhármassal köszönt be a vébén, az első rögtön akkora volt közülük, hogy majdnem felborult a kapu. Hihetetlen tehetség, így a Bayern egészen biztosan nem fog megválni tőle, de a játékos érdekében lehet, hogy kölcsönadják majd valahova, hogy szagoljon egy kis puskaport. A tahó fejét a vádlijával kompenzálja, szerintünk ez így rendben is van.

Nem tudjuk, mi a bánatot keres a Herthában, de valami azt súgja, Adrian Ramos nem sokáig rontja a levegőt Berlinben. Ehhez persze az is kell, hogy Kolumbia minél messzebbre jusson a tornán, de szerintünk ezzel sem lesz gond. A kolumbiai csapatban akkora a konkurencia, hogy a balszélre szorult, pedig valójában középcsatár, de amit eddig láttunk tőle, az elég meggyőző volt mind csapatjátékban, mind szerelésekben. És van egy gólpassza is. Csak mondom, hogy már a bosmanos évét tapossa, jövő nyáron ingyen igazolható lesz, ha nem lesz senkinek annyi esze, hogy megvegye.

Néztem tegnap Ecuadort, és feltűnt, hogy egy Christian Noboa nevű csávón sem átvinni nem lehet a labdát, se kicselezni nem lehet, elnyomni meg aztán végképp nem. Dzsudzsi tudna róla mesélni, merthogy csapattársak a Dinamóban, és bár már 29 éves, szerintem még mindig nem lenne rossz vétel a belső középpályás posztjára. Mondok róla egy dolgot: az egész vébén csak két játékosnak van nála több szerelése meccsenként, és közben alig szabálytalankodik. Mondanám, hogy tessék figyelni rá, de most egy darabig nem lesz szem előtt. 


comments powered by Disqus

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog