Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

NST Fantasy League - Nyomd le magpiezzt!

0

Az NST-fantasy visszatért! Mutasd meg a madridistáknak, hogy jobban értesz a futballhoz! Szurkolj te is, hogy Henrik ne szarja le két forduló után! Ezzel a felvezetővel érkezett a bloggerek levlistájára a felhívás, amit most kiszélesítünk, a győztest pedig megkecsegtetjük a Nagy focitripla igaz történetével, illetve a Futballforradalmak egy példányával, vagyis a két csodás kiadvány közül választhat egy kedvére valót. 

Mivel én hülye vagyok, inkább hozzá sem szólok, és az eredeti levél csapásirányán haladunk tovább, innen kell kezdeni

A liga neve: NST Super League (csak simán rá kell keresni a nevére a "my leagues" -> "join/create leagues" alatt)
Jelszó: skrtelbringa

Nagyon kezdőknek: először regelsz, létrehozod a csapatod, majd utána csatlakozol. A nyitómeccsig tetszés szerint átvariálhatod a csapatot, tehát aki épp nem ér rá csapatot összedobni, de nem akarja elfelejteni a ligát, az gyorsan rakjon össze egy alibicsapatot (kattintson az auto-complete-re, és a progi megteszi), csatlakozzon a ligához, és később még mindig teljesen átszabhatja (a "transfers" alatt).

Gyertek fantazizni, és valaki szóljon magpiezznak is, hogy megtorolhassuk rajta az Eb-t! - zárul a mail, amiből az is kiderül, hogy a címvédő nem is lehet más, mint egy nagy tudású NST-szerző.


comments powered by Disqus

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog