Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3 vébén 3 nemzet 3 Rodriguezének 3 bal lába

0

Bal láb, kapáslövés, Rodriguez. És Garcia bőrmester. Az a közös bennük, hogy utóbbi hajlott kora ellenére annyira penge szellemileg, hogy felidézte az előbbieket 2002-ből, 2006-ból és (ez nem nagy kunszt) 2014-ből. Hajtás után három baszomnagy gól három nemzet három Rodriguezétől, mindhárom ballal, mindhárom kapásból. Idesüss.

A hét legsokkolóbb pillanat

0

Ez egy olyan világbajnokság, ahol a rengeteg meglepetés között olyanokat találunk, mint hogy a csoportkör után elindul hazafelé a két legutóbbi vébé győztese, az angol sajtó sztoikus nyugalommal fogadja csapata kiesését, az afrikaiak a harcosságuk helyett a kufárságukkal tűnnek csak ki, és Capello egymás után két tornán ég rommá aktuális csapatával. Természetes, hogy már a csoportkör tele volt olyan sorsfordító pillanatokkal, amikre feltétlenül érdemesnek tűnik egy posztot áldozni.

Jöjjön a csoportkör hét legsokkolóbb pillanata.

Hét, akikért sokat fizetnek majd

0

Nem mondanám, hogy felfedezettek ezek, hiszen egyrészt már felfedezték őket, ha egyszer itt vannak a világbajnokságon, másrészt van köztük olyan, aki már simán _household name a világ minden háztartásában. Inkább olyan játékosokból csinálunk egy szokásos hetes listát, akik a világbajnokság után iszonyatos összegért fognak gazdát cserélni.

Mondjuk gyorsan rácáfolunk erre is.

Anatómia a pályán

0

Két gyenge, egy sima és egy drámai meccsen dőltek el a C és a D csoport továbbjutói. Az olaszok játékvezetői segítséggel, de megérdemelten pottyantak ki, azonban sokkal inkább Suarez harapására és a görögök győzelmére emlékezünk majd, ha 2014. június 24-ét kell előbányásznunk emlékeink közül.

Heten, mint a gonoszok

0

Vágod, heten, mint a gonoszok… B. Nagy Mária, és most meg ugye hét valamit kell írni, bruhaha! Nem hiszem el, ez valami hatalmas!

Bár nem vitás, hogy ez minden idők egyik (ha nem A) legjobb vébéje, azért néha a gránitkemény suttyóság is megmutatja rút pofáját Brazíliában. Tegnap éppen Ante Rebic agyára borult köd, de volt itt már taposás, agyatlan tahófault, és természetesen néhány arcpirító, már-már szándékosnak tűnő játékvezetői pofátlanság is. Jöjjenek a rossz arcok, bunkók, szemétládák és úgy általában a vébé gonoszai. (Sajnos a blogmotor nem kezel GIF-et, de a linkeket elrejtettük a posztban, rájuk kattintva megnyílnak új lapon)

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog