Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Labda nélkül hulla vagy, Leone! A második csoportkör 7 legérdekesebb képe

0

Sylvester Stallonénak ugyan semmi köze a világbajnoksághoz, de ő is tutira hulla lenne, ha labda nélkül kellene középcsatárt játsznia, vagy Gerrard és Henderson készítené elő az uruguayi túszszabadítás tervét. Képekben a második kör, nagyérdemű szakértés, móka-kacagás és nagypapás cöccögés jól megfér egymás mellett.

Ne menj csínybe, Ronnie! Csinnbe be se! Csínnbe meg pláne!

0

Az első kezembe eső tárgy, amit hozzá tudok csapni a mai meccsekhez egy egész pofás Ignasevics-interjú, de amúgy az első holtpontunkkal küzdünk a vébén. A kommentfogóba be tudunk még csempészni egy élő linket Hodgson és Gerrard első sajtótájékoztatójáról, mármint a kiesés óta most szólalnak meg először. Kecsegtető lehet, hogy az úgynevezett kiscsapatok meccsei sem voltak eddig rosszak, ha viszont mégsem így lesz, akkor az eddig látottak alapján a vb legrosszabb meccse lehet az Algéria-Dél-Korea. Este jó lenne, ha Ronaldo nem tenné tönkre a térdét, mert értjük ugyan, hogy vébé, de pár évig még játszogatnia kéne máshol is. 

csin (csín, csinn, csínn) 1933: ~ (NS. I. 1: 7); 1937: „A »~« valóban nem faultot jelent. A helyes új magyar sportkifejezés. »csinn«. Hangutánzó szó, … nem új kifejezés. „Csinba menni” – ezt nem használjuk … „Csinnbe küldeni” – ez előfordul … a labdát az ellenféllel kb. egyidőben éri el, tehát összeütközik” (NS. IX. 7: 3); 1939: „Egy kis csinn” (KS. VIII. 1: 3); „néhány kiadós csínn” (XI. 21: 2); 1969: „csínbe megy” egy labdáért” (Ns. I. 9: 3); „A csehszlovák válogatott elleni mérkőzésen csinbe rúgtam” (I. 20: 2); „A fedezet hozzászokott az ütközésekhez. Mindig belemegy a ~be, mert ez a dolga. Vállalja most is az összecsapást” (VII. 21: 3). Sportnyelvtörténeti szótár (Akadémiai Kiadó, 1971).

Kosztáról már Rica és nem Jani jut eszünkbe

0

Annak ellenére, hogy Anglia már csütörtökön elszenvedte második vereségét, kiesnie csak péntek délután sikerült, ráadásul Costa Rica nem csak az angolokat ejtette ki, hanem az olaszokat is rendesen beparáztatta, Az E-csoportban szintén tisztult a kép, hiszen Svájc elgázolása után a franciákat már csak az igen jól felkészült Matematika csapata ejtheti ki, ahogy Hondurast is csak ők segíthetik tovább. Vébé-naplónk hétvégi számában orálisan fixáljuk Luis Suarezt és megemlékezünk a tegnapi nap fontosabb eseményeiről.

A hét mesterlövész*

0
* Bruhaha, mesterlövész! Érteed! Mer van az a film, tudod, meg ez olyan, mintha a csatárokra vonatkozna. Hahaha, óriási! Mesterlövéhéhéész!

A vb-gólkirályság kategóriája legfaszább titulusa. A BL-, vagy mondjuk egy bajnokság gólkirályára két év múlva senki nem emlékszik, a világbajnokság legjobb góllövője viszont böhömnagy betűkkel beírja magát a labdarúgás történetébe. Olyan figurák mellé, mint Kocsis Kocka, Just Fontaine, vagy éppen Ronaldo, aki ezt (is) egy szinttel feljebb emelte, és jelen pillanatban a vébék történetének legeredményesebb játékosa.

Itt van ugyan a vébén elsőszámú kihívója, de amikor Müllert 4-0-nál lecserélte a fikagörgető, és Podolskit küldte be a helyére, akkor egyszerre két dolog történt. Motsching kirohant a kertbe, és leharapta egy mókus fejét, Klose pedig rájött, hogy nem fogja behozni a pókharapó zsenit az összesített vb-rangsorban. De maradjunk most egy kicsit Brazíliában, és nézzük, kik harcolnak majd a gólkirályi címért. Ők heten.

Angliára a kapusok a legveszélyesebbek

0

Szegény angoloknak nemcsak a saját kapusaiktól kell rettegniük, de az ellenfél kirúgásainál is.

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog