Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VII. Sensible Soccer Magyar Bajnokság – 2017

0

Vendégposztnak adunk helyet, szívünk a Sensible sucker Soccer közösségé!

Sokan imádjuk Magyarországon a mai napig ezt az eredetileg Amigára fejlesztett, aztán PC-n is szép napokat megélt egyszerű focijátékot. 2009 óta egyre komolyabb keretek között szervezi meg közösségünk az aktuális magyar bajnokságot. Azóta egyik játékosunk világbajnoki címet szerzett, idén nyáron pedig rendeztünk egy sikeres vb-t (SensiDays 2017). Az idei magyar bajnokság éppen a londoni 6:3 évfordulóján, a Magyar Labdarúgás Napján lesz, november 25-én, első alkalommal A Grund nevű szórakozóhelyen, Budapesten. Tovább!!4!

 

Helyszín és időpont:
A Grundot a Nagytemplom utca (Tömő utcai sarok) felől lehet megközelíteni, amely a Corvinnegyed és az Üllői út közelében található. A 4-6-os villamossal, 3-as metróval (Klinikák) könnyen megközelíthető, de az utcán lehet általában parkolni is a Tömő utca, Leonardo da Vinci utca környékén. November 25-én, szombaton 8.45-kor fogjuk elkezdeni az első meccseket, ehhez legkésőbb 8.30-ig minden jelentkezőnek meg kell majd érkeznie.

Platformok:
A magyar bajnokságot PC-n és Amigán is megrendezzük. Mindenki hozhat saját csapatot (Custom Team), amennyiben azt a bajnokság előtt néhány nappal eljuttatja a szervezőkhöz. PC esetében – a vb-hez hasonló módon –, nem az eredeti, hanem a most aktuális csapatokat használjuk, vagy írjuk át. (Letölthető pc és amiga verzió)

A két platformon bonyolított bajnokság egymást követi (nem fut időben össze). Várhatóan PC-vel kezdünk, az Amigás rész lesz a második. Nagy öröm és könnyebbség, ha minden játékos részt vesz mindkét platform küzdelmeiben (akkor is, ha esetleg az egyikben kevésbé járatos), de ha valaki csak az egyiken száll be, azt is meg lehet oldani (nevezés, lásd alább).

Sorsolás, lebonyolítás:
A sorsolást előző este tartjuk, szintén A Grundon, a tervek szerint 19 órától (18 órától foglaltunk asztalt). Ez gyorsan lemegy, ekkor hirdetjük ki a másnapi meccsek sorrendjét is, és azt is, milyen lesz a lebonyolítási rend. Cél, hogy mindenki – a lehetőségek szerint – eleget játszhasson. Ha minden jól megy, és minden platformhoz rendelkezésre áll két-két gép, akkor arra kell számítani, hogy a PC rész kb. 12-13 óráig, majd az Amiga 17 óráig lezajlik. Aki csak ez utóbbira jön, a biztonság kedvéért érkezzen meg 12 óra előtt. Kérjük, hogy lehetőleg várjátok meg a végét is, a győztes személye miatt (meg azért, hogy legyen aki segít pakolni, haha!  Foglaltunk asztalt az esti sörözésre is.)

Nevezés:
Nevezni Brombergnél lehet, a david.gyongyosi@gmail.com címen, sokan ezt már meg is tettétek! Minden játékos vaskosan amatőr, tehát van bőven más elfoglaltsága, ugyanakkor a szervezés szempontjából borzasztóan fontos, hogy előre ismert legyen a nevezők létszáma, éppen ezért november 23., csütörtök éjfél után már nem fogadunk nevezéseket, illetve aki addig azt.

Közösség:
Hamarosan beindítjuk az msssz.hu oldalt, addig is hírlevélben tudjátok követni az eseményeket. A hírlevélre szintén Brombergnél kell jelentkezni és van egy nem túl aktív Facebook-csoportunk is.

A Magyar Sensible Soccer Szövetség szervezői


comments powered by Disqus

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog