Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Was erlaube Strunz? Ich habe Fertig

0

Ma 76 éves minden idők leghíresebb német sajtótájékoztatójának szellemi atyja, Giovanni Trapattoni. De ez még nem minden.

Azt is tudni kell hozzá, hogy Trapp azért került a Bayern élére, mert a vezetés - pontosabban Uli Hoeness - meg volt győződve arról, hogy csak egy külföldi forradalmár rángathatja ki a klubot a német edzők (Reinhard Saftig, Udo Lattek, Jupp Heynckes, Erich Ribbeck, Franz Beckenbauer) szellemi restségébő'. Mert Lóránt Gyula és Csernai Pál innovatív gondolkodása és taktikai képzettsége után úgy tűnt, egy csapat savanyú uborka ül a padon. Ekkor tűnt fel a színen - nem, még nem Trapattoni, haneeeeeeeeeeeeeeeem, dobpergés: Arséne Wenger. Hoeness mindent elkövetett, hogy megszerezze a Monacótól, de a  beste franciák nem engedték el, csak hogy pár hónappal később mégis kirúgják, hát így vegyél croissant minden reggel. 

Monaco említése pipa, Arséne Wenger pipa, történelmi síkú népnevelés pipa, ez már majdnem aktuálposzt a BL elé!!4


comments powered by Disqus

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog