Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az emberi minőségre épített válogatott

0

Fú, hát izé, honnan is kezdjük, bennragadtunk az uborkaszezonban, sőt aktivitásunkat tekintve egyenesen uborkává változtunk, de már elmúlt. Oka is van, de az most várhat, mert ma este hivatalosan is bemutatkozik a Pintér-válogatott, az elmúlt harminc év legellentmondásosabb csapata, amellyel csak a kegyetlen óriás, Komora Imre veheti fel a versenyt - neki három meccs jutott szövetségi kapitányként.

Hosszú évek után először lehetne reális esélyünk, hogy kiharoljunk valamilyen részvételt, ugyanakkor ha valaki nagyban nekiállna bizakodni, hogy talán a százhúsz fősre bővített Európa-bajnokságon már nekünk is osztanak lapot, előbb olvassa el Marosi Geri parádés összefoglalóját, simán felér egy Ice Bucket Challenge-dzsel. Szóval ott tartunk, hogy két játékosunk van tradicionálisan topligának számító bajnokságban, és persze egyikük sem válogatott.

Akik viszont azok:

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg), Rózsa Dániel (Haladás)

Védők: Heffler Tibor (Videoton), Juhász Roland (Videoton), Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth), Lang Ádám (Győri ETO), Lipták Zoltán (Győri ETO), Litauszki Róbert (Újpest), Korhut Mihály (DVSC-Teva), Vanczák Vilmos (FC Sion)

Középpályások: Balogh Balázs (Újpest), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Gyurcsó Ádám (Videoton), Kalmár Zsolt (RB Leipzig), Kovács István (Videoton), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Nagy Gábor (Újpest), Tőzsér Dániel (Watford), Varga József (DVSC-Teva), Zsidai László (DVSC-Teva)

Támadók: Futács Márkó (Mersin), Nikolics Nemanja (Videoton), Priskin Tamás (Győri ETO), Rudolf Gergely (Győri ETO), Varga Roland (Győri ETO)


Hogy miért pont ők, azt elmondta a mester.

"Azok vannak és lesznek ennek a magyar válogatottnak a keretében, akik megfelelnek három követelménynek. Akik illenek a kialakított, begyakorolt és versenyképes játékrendszerekbe. A második a lábakban lévő tétmeccsek száma. A harmadik, s egyben legfontosabb szempont az emberi minőség, ebben egyetértek [Antonio] Conte mesterrel" - mondta Pintér Attila, és hát az ember agya egy kicsit belegabalyodik ezekbe a szavakba. Különösen, ha felidézi a kazah oroszlánok és az albán sasok elleni versenyképes rendszert, esetleg a lábakban lévő tétmeccseket.

Viszont az emberi minőséget illetően nem aggódok, abból sosem volt hiány a magyar futballban.

Ébredésnek ennyit, hamarosan kiolvadunk a tetszhalott állapotunkból.

És akkor a WTF kezdőcsapatunk: Gulácsi – Vanczák, Juhász, Lipták – Gyurcsó, Varga,Tőzsér, Balogh B., Dzsudzsák – Nikolics, Rudolf


comments powered by Disqus

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog