Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Football comes home

0

Juventusban, Chelsea-ben és Unitedben játsszák a nap rangadóit, evégett egy olasz és két angol érdekeltségű képpel sürgölődünk a kommentfogó körül, és bár egyik sem annyira király, mint a nyitókép, de azért mégis.

Minek ide Mátrix, ha ilyen a valóság?

0

Valami ilyesmi belső monológ ment le bennem a videó láttán: "Na, már megint egy promó videó a legújabb játékhoz. Ez igen, nem semmi. Komoly ez a meccs hangulat. Hm. Várjál. Mivan? Aztabüdösmindenit." Főszereplőnk a Feyenoord, mely idén egyelőre a holland bajnokság deréktájában fájdalmaskodik és ma este a Standard Liege ellen próbál meg lendületet venni.

Tovább folytatódik a Bajnokok Ligája elnevezésű versenysorozat

0

Hátha valakit érdekel annak a csapatnak a múltja, amelynek szurkol: képes visszatekintés a Juventus és az Atlético Madrid egymás elleni találkozóiról - az ilyen ügyekre kevésbé fogékonyaknak a hírportálokat ajánlja a Bianconeri blog

Lepkében meglátni a pillangót

0

Az öngóloknak számtalan válfaja van. A kacsazsírral bekent kapuskesztyű esete. A visszafelé romboló védő tehetetlen botlása. A rosszul kivitelezett fejes. A kapkodva, hirtelenjében belekapós csúsztatott fejes. A felszabadításnak szánt, végül bombagólban végződő találat. A lövésbe szerencsétlenül bele-sípcsontozós hátvéd balszerencséje. Olyan viszont, ami Joao Carlosszal, a Boa Esporte kapusával történt, arra eddig nem volt definíció.

Ki, mikor, kivel?

0

Hogy valami értelmet is adjunk a pánerópai kommentfogónak, érdekes képekkel keltjük fel az internet népének érdeklődését. Mostanság úgyis a MU a legforróbb téma, szóval oké, a jobb oldali formát mindenki ismeri, de vajon ki van a balján? Ő egyébéként azt is megadja, nagyjából hol és mikor készült a kép.

Feedek

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog