Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Hét, akikért sokat fizetnek majd

0

Nem mondanám, hogy felfedezettek ezek, hiszen egyrészt már felfedezték őket, ha egyszer itt vannak a világbajnokságon, másrészt van köztük olyan, aki már simán _household name a világ minden háztartásában. Inkább olyan játékosokból csinálunk egy szokásos hetes listát, akik a világbajnokság után iszonyatos összegért fognak gazdát cserélni.

Mondjuk gyorsan rácáfolunk erre is.

Anatómia a pályán

0

Két gyenge, egy sima és egy drámai meccsen dőltek el a C és a D csoport továbbjutói. Az olaszok játékvezetői segítséggel, de megérdemelten pottyantak ki, azonban sokkal inkább Suarez harapására és a görögök győzelmére emlékezünk majd, ha 2014. június 24-ét kell előbányásznunk emlékeink közül.

Heten, mint a gonoszok

0

Vágod, heten, mint a gonoszok… B. Nagy Mária, és most meg ugye hét valamit kell írni, bruhaha! Nem hiszem el, ez valami hatalmas!

Bár nem vitás, hogy ez minden idők egyik (ha nem A) legjobb vébéje, azért néha a gránitkemény suttyóság is megmutatja rút pofáját Brazíliában. Tegnap éppen Ante Rebic agyára borult köd, de volt itt már taposás, agyatlan tahófault, és természetesen néhány arcpirító, már-már szándékosnak tűnő játékvezetői pofátlanság is. Jöjjenek a rossz arcok, bunkók, szemétládák és úgy általában a vébé gonoszai. (Sajnos a blogmotor nem kezel GIF-et, de a linkeket elrejtettük a posztban, rájuk kattintva megnyílnak új lapon)

Labda nélkül hulla vagy, Leone! A második csoportkör 7 legérdekesebb képe

0

Sylvester Stallonénak ugyan semmi köze a világbajnoksághoz, de ő is tutira hulla lenne, ha labda nélkül kellene középcsatárt játsznia, vagy Gerrard és Henderson készítené elő az uruguayi túszszabadítás tervét. Képekben a második kör, nagyérdemű szakértés, móka-kacagás és nagypapás cöccögés jól megfér egymás mellett.

Ne menj csínybe, Ronnie! Csinnbe be se! Csínnbe meg pláne!

0

Az első kezembe eső tárgy, amit hozzá tudok csapni a mai meccsekhez egy egész pofás Ignasevics-interjú, de amúgy az első holtpontunkkal küzdünk a vébén. A kommentfogóba be tudunk még csempészni egy élő linket Hodgson és Gerrard első sajtótájékoztatójáról, mármint a kiesés óta most szólalnak meg először. Kecsegtető lehet, hogy az úgynevezett kiscsapatok meccsei sem voltak eddig rosszak, ha viszont mégsem így lesz, akkor az eddig látottak alapján a vb legrosszabb meccse lehet az Algéria-Dél-Korea. Este jó lenne, ha Ronaldo nem tenné tönkre a térdét, mert értjük ugyan, hogy vébé, de pár évig még játszogatnia kéne máshol is. 

csin (csín, csinn, csínn) 1933: ~ (NS. I. 1: 7); 1937: „A »~« valóban nem faultot jelent. A helyes új magyar sportkifejezés. »csinn«. Hangutánzó szó, … nem új kifejezés. „Csinba menni” – ezt nem használjuk … „Csinnbe küldeni” – ez előfordul … a labdát az ellenféllel kb. egyidőben éri el, tehát összeütközik” (NS. IX. 7: 3); 1939: „Egy kis csinn” (KS. VIII. 1: 3); „néhány kiadós csínn” (XI. 21: 2); 1969: „csínbe megy” egy labdáért” (Ns. I. 9: 3); „A csehszlovák válogatott elleni mérkőzésen csinbe rúgtam” (I. 20: 2); „A fedezet hozzászokott az ütközésekhez. Mindig belemegy a ~be, mert ez a dolga. Vállalja most is az összecsapást” (VII. 21: 3). Sportnyelvtörténeti szótár (Akadémiai Kiadó, 1971).

Feedek

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog