Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Páneurópai kommentfogó

0

A váltás kockázata kisebb volt

0

"A magyar labdarúgó-válogatott körül kialakult helyzetben az MLSZ-nek állást kellett foglalnia, az állásfoglalás szerint pedig Pintérnek távoznia kell a csapat éléről. Természetesen ha valaki nyolc hónap után távozik, akkor még nagyobb a felelőssége azoknak, akik kinevezték. Ezek közül is az én személyes felelősségem a legnagyobb" - vágott bele meredeken sajtótájékoztatójába Csányi Sándor, aki elmondta, milyen pozitívumai lehetnek Pintér menesztésének, és hogy Dárdai lesz a kapitány, de csak három meccsre, és hogy a váltásnak kisebb volt a kockázata, mintha nem történik semmi. Ügy van már megint, egyenesen ka-pi-tány-kér-dés, ami mindig a legjobb, jövünk majd mi is, most meg kommentfogózunk.

Gyíkká változtunk, és még nem múlt el

0


Szóval az van, hogy ezt már két hónappal ezelőtt meg kellett volna írni, csak bíztam a csodában, de legalábbis egy Robbie Keane-duplában. Az élesszemű olvasók előtt nem maradhatott titokban, hogy a blog nem igazán frissül. Ez azért van, mert a gyíkemberek fogságában teljesen elbutultunk a chemtrailtől, a hónunk alatt, a fejünk fölött süvítenek a labdák a való életben, és elöl-hátul kapjuk a gólokat. Viszont az ellen nyomása alatt meg nem törhetünk, így aggódásotokra válaszul azt tudjuk mondani, hogy az NST október 15-ig mintegy fórumként üzemel majd. Teszünk kommentfogót az eseményekhez, posztolunk ilyen kis színes izéket, és talán a válogatott majd komolyabban is megmozdít bennünk valamit. Rendes, ún. komoly posztokra jobbára október közepétől számíthattok, addig pedig meg kell várni, míg most múlik csendesen a gyíkságunk. A BL viszont nem múlik, hanem indul, van megint NST-fantasy is, a kód: 580992-579361.

Csikar végleg elment a jobbszélen

0

Szopogasd, ne nyeld le!

0

Azt hiszem, Gellei moldovai veresége volt az utolsó, ami igazán fájt. Azóta is jöttek a lángosok szép számmal, de rinocéroszbőrt növesztettem, már egyik sem érintett meg annyira. Örülni még mindig sokkal jobban szeretek, azokra jobban is emlékszem, amikor valami kellemes történik. Ritkább is, biztos azért. De a megalázó, meg történelmi, meg sorsfordító vereségek már tökre összefolynak, mert egyik sem fordította meg a sorsunkat. Ugyanolyan kilátástalanul szarok vagyunk.

Feedek

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog