Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pörkölt nokedlival, 250 dollár és egy dilettáns röfi-szériája

0

Dárdai Pál utolsó eligazítását tartja az Eb selejtező előtt - írja az MLSZ Facebook-oldala. Sajnos a dilettánsnak végetért a röfi-szériája, így csak egy kérdés maradt, mivel magyarázza majd a vereséget :( ? - írja a kommentek között Ambrus János, aki egyébként a maga bárdolatlan bunkóságával érzékeny pontra tapint. Mert hát lássuk be, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy kikapjunk a görögöktől, és az elmúlt - nem is tudom, mennyit írjak ide - borzalmasan sok év leginkább körülrajongott kapitányát azonnal maga alá temetheti a magyarosch futball-lélektan. Persze ne legyünk ünneprontók és borúlátók, költözzön szívünkbe Toracs Frank optimizmusa, aki azt írja: [Nyerünk] Remellem! Mert radobtam a meccsre $250-et! Dollarba beszelek! - ugyannakor nem mulasztja el jelezni, hogy A Kapitany hasan meglatszik a porkolt nokedlival!

A Császár

0

 

Öt dolog - Talking points

0

A kommentfogókról megpróbálunk elrugaszkodni a posztok felé, a tankönyv szerinti első lépcső pedig a Talking points poszt.

1. A poszt Guardiola-korszak után LE az első edző, aki tényleg szembe mert menni a főnökkel.

2. Nem egy atombomba, de azért szimbolikus: a Barca két gólját két új igazolás szerezte egy pontrúgás, meg egy hosszú indítás után >> fejes gól, klasszikus centergól >> Anti-Guardiola

3. Ancelottit nem a bajnokcsapatok mestere, hanem a Bajnokok Ligájáé. Ugyanannyi bajnoki címe van, mint BL - mondjuk a PSG-vel nem volt nagy kaland. A Milannál meg nyolc év alatt egy scudettó. Ettől függetlenül ostobaság lenne kirúgni. 

4. A Barca folytatja a helyzetek tékozlását, most is úgy egyenlített a Madrid, hogy az előző támadásnál még Neymarnak volt ziccere. A BL-ben simán el lehet csúszni ennyin.

5. A Real megszűnt a világ legjobb kontracsapatának lenni, de hogy mi lett helyette, az egyelőre nem világos. A játékosok fizikailag is szét vannak esve, pedig az előző egy-két évben majd' szétszakadtak az energiától.

Los clásicos ilustrados

0

Óriási cucc - kár, hogy egy büdös szót nem értünk belőle. Hatalmas szerencse viszont, hogy _olyan az agyunk, mint egy kompjuter_, így az összes esetre emlékszünk szöveg nélkül is.

Zlatan Ibrahimovic, magyar hangja Lúdas Matyi

0

Benjamin Lecomte elég cudarul felütötte Ibrát a forduló nyitányaként. Zlatannak több súlyos, és néhány életveszélyes sérülést kellett volna szenvednie, ehelyett bosszúból hármat vágott Döbröginek (PSG-Lorient 3-1). 

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog