Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

'Give that man a knighthood" 2#

0

[#1]

Volt akkor 3-3-3-1 vagy nem volt?

0

A meccset nem láttam, de elég furcsa felállások terjengtek a neten a Sahtyor-Bayern meccsről, még az UEFA is a 3-3-3-1-gyel jött több helyen is. Mielőtt kezdtem volna marhára ünnepelni magam, megnéztem a hőtérképeket, és az alapján a Bayernnek nem sok köze volt a három védőhöz. Tegyetek igazságot!

The taste of defeat

0

Előzmény

"Elnézést, emlékszik erre a 48 éves történetre?"

0

Kicsit idejétmúlt a sztori, de olyan cukiságszámba megy, hogy muszáj kitenni. Tekintsünk el attól, hogy a BBC riportere a North West Tonight műsorban épp a Mersey-parti derbyről kérdez embereket és megvan a halvány esélye, hogy nem teljesen randomgenerátorral közelíti meg az utca emberét. Odamegy egy idős bácsihoz, Tommy Lawrence-hez, akitől megkérdezi, hogy milyen emléke van az 1967-es derbiről, ami arról maradt emlékezetes, hogy akkor értek el nézőcsúcsot a Goodison Parkban. Majd érkezik a válasz.

Big Sam már csak Kusza Szem, nem lát semmit, azt is rosszul

0

Sam Allardyce azt találta mondani, hogy a MU csak baszkodta előre a labdákat feltűnően sokat ívelgetett a WHU ellen. Van Gaal persze bepöccent, és statisztikákkal vonult a sajtótájékoztatóra. Hát ennyit tud ez a Big Sam!4!! Az Öreggel még ilyen piszlicsáré ügyekben sem lehet lacafacázni, isteni lenne, ha csak fél évre megnézhetnénk Kispesten - ott ugyanis tovább bonyolódik a cselekmény. 

[közben majdnem írtam egy posztot, mert azt hittem, február 11. az NST születésnapja, de szerencsére 22., szóval ezt megúsztam, de meleg helyzet volt!!4!]
 

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog