Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Déjà vu vagy paramnézia, innen indultunk

0

Végleg elszállhat a City szezonja

0

Szerintem egyébként csak olajos megszokás, hogy a City olyan marha erős csapat. A védelmükbe egyetlen igazi klasszis sincs - talán még Hart, meg jobb napjain Kompany, és Zabaletát is bírom, de hát nem egy Cafu. Középpálya megint csak besavanyodott az évek alatt, Silva kiemelkedik, és tavaly még Touré is iszonyat volt, de amúgy ennyi, ráadásul a védelemhez hasonlóan lassan öregecske lesz itt mindenki, a teljes sort le lehet cserélni. Joveticet tönkretették, jó játékosnak maradt Dzeko meg Agüero, ha őket megvenné az Arsenal, ezerszer akkora bajnokesélyes lenne, mint a City valaha is volt. 

Már csak három pont

0

Ennyit mondott Dárdai, hogy biztos legyen a bennmaradás. Jön a Hannover meg a Köln, ha veretlen marad a Hertha, akkor meg is lesz. Utána viszont valószínűleg nem lesz ponteső (Bayern, Gladbach, Dortmund, Frankfurt, Hoffenheim).

No, akkor még egy Allegri-teszt

0

Jó kis kis hétközi kavalkád van, össze-vissza játszik mindenki kupában, bajnokságban, de per pillanat mégis csak az a legérdekesebb, hogy Allegri vissza tudja-e hozni az Olasz Kupát.

Olaszország az igazi világbajnok

0

Nehezen tudok elképzelni bármit, aminek kevesebb aktualitása lenne, de most bukkantam erre a több szempontból is remek összefoglalóra az 1982-es vb-ről, és muszáj posztolnom. Csak ajánlani tudom, különösen azt a részt, amikor szegény Jenő megállapítja, hogy kár a kiesésért, hiszen egyáltalán nem volt rossz a sorsolásunk [csak a vb-címvédő argentinok, meg az Eb-ezüstérmes belgák voltak mellettünk]. [[a videó csak egy óra, véletlenül lett kétszer feltöltve egymás után]]

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog