Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lehetne ennél angolosabb gólt lőni?

0

23 másodperc, 7 fejes, 2 mentés a gólvonalról, 1 fejvesztett kapus, 1 mezzel küzdő Balotelli cserejátékos, és végül Dan Hayes (Deportivo Thurrock) mattolja a Staines Unitedet. A brit tiki-taka.

Amilyen az edző, olyan a játékos, nem?

0

Azért a magyar foci még mindig ki tud készíteni, ha megrázza magát.

Buzánszky Jenő (1925-2015)

0


Jenő bácsival 1997-ben beszélgettem először és utoljára egy szegedi utánpótlástornán. "Kár, hogy lecserélték. Én biztos nem cseréltem volna le" - szólt oda kedvesen, de tényszerűen, miután nem túl lelkesen jöttem le a pályáról. 

Ezt tudom mondani én is, Jenő bácsi. Hülye csere volt ez a mai is, az edző nem sokat konyít  a játékhoz. 

Arsenal csapatkép 2014-2015

0

Ígéretes tehetségként a gombfociasztalnál

0

Gyerekkoromban egy préselt bútorlap szolgált a gombfocipálya alapjaként. Ezt zöld öntapadós matricával borítottuk be, erre jött a vágott vonalazás fehér szigszalagból. Ezen később módosítani kellett, mert megugrottak rajta a játékosok, ilyen mértékű amatőrizmus pedig nem fért bele. Emiatt inkább maga a szigszalag ugrott, jött helyette a hibajavító, de nem ám az ecsetelős, hanem a rányomós-vonalazós nyugati import.

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog