Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

No contest, Paulo Futre lesöpri Joey Tribbianit és Cristiano Ronaldót

0

Eddig úgy tudtuk, hogy a portugálok Európa braziljai, de - biztos a vb tükrében - Paulo Futre már egy egészen más márkaképet épít az országról, miszerint ők inkább Európa négerei élemedett korban is erős napsugarai lennének a jövőben, ha lehet. Futrénak mindenféleképpen gratulálunk a Joey Tribbiani How Much of a Man am I különdíjhoz, a rózsaszín bugyi és a lila rúzs már édeskevés a kategóriában, a Libidum Fast nevű potencianövelőé a jövő, a kétlábasság már nem is elég a XXI. század futballjában.

Edzők és válogatottak - Vissza a jövőbe

0

Egy labdarúgó kultúra sikerességének alapvető érdeke, hogy időről időre felmérje és megkérdőjelezze saját erősségeit és gyengeségeit. Szerencsésebb - ám ritkább - esetben ez még azelőtt megtörténik, hogy a pályán bizonyosodna be, rossz úton jár egy ország. Ugyanakkor ez mindig nehéz döntés, hiszen a váltás nagyjából egy ciklust elvesz a válogatott életéből.

Kellett-e Ancelottinak Rodríguez?

0

Florentino Pérez checklistje elég egyszerű. Jelenlegi aranylabdás? Pipa. A világ legdrágább átigazolásai? Pipa. A vb gólkirálya, és egyben legfelkapottabb fiatal tehetsége? Pipa. A világ legjobb edzője? Szubjektív, de mondhatjuk, hogy pipa.

Fatality! Portugal wins

0

"A következő meccsen, a portugálok ellen mindenképpen nyernünk kell. Játszottunk már velük, meg is vertük őket, igazából el sem tudom képzelni, hogy ne nyerjünk" - tette hozzá [Bobál Dávid] a Honvéd védője.

Van Gaal nem arrogáns, csak hisz a víziójában

0

A nagyszerű Stretford End csodálatos videót ásott elő az internetből, a nem kevésbé nagyszerű Kertész Gábor pedig magyar feliratot is készített hozzá, így indokoltnak tűnt, hogy ellopjuk a cuccot veletek is megosszuk a cuccot, amelyen Van Gaal tart előadást a holland üzleti világ képviselőinek.

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog