Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A-csapat, B-terv

0

A futball alapvető kérdéseire egyrészt százhúsz éve keresik a válaszokat, másrészt százhúsz éve megy a vita. Hogy akkor a skótos passzolás az igazi, vagy az egyéni játékot kell erőltetni angolosan. Hogy oroszosan védekezni kell, és aztán támadni, vagy éppen a legjobb védekezés a támadás. Hogy 1-0 az igazi eredmény, ahogy az olaszok mondják, vagy az 5-3, ahogy a brazilok. De ezt az egészet átfogja egyetlen fogalom, a 'right way of playing'. Hogyan kell futballozni?

Mi a legfőbb különbség Heynckes és Guardiola között?

0

Mióta Pep Guardiola a Bayern edzője, egyszer sem nehezedett rá akkora nyomás, mint a kedd esti BL-elődöntő visszavágóján. A németeknek nem azzal van gondja, hogy 1-0-ra kikaptak a Bernebéuban, hanem a játékkal, amit a csapat mutatott. "Lassú, veszélytelen, kiszámítható" - írta másnap a Spiegel. "Ebből a játékból nem lesz triplázás!" - dühöngött a Bild, a lényeget viszont a Berliner Zeitung ragadta meg legjobban. "Lahmnak és társainak gondolatok helyett automatizmusokra szűkült a mozgástere. A klub olyannyira a saját monoton stílusa rabjává vált, hogy az már veszélyes. Úgy tűnik, Pep Guardiolának nem volt B-terv a fejében".

Feedek

Archívum

Követők

benitonstt heinrich pulga OutsideRB juergenw kiajobb rostas70 Roberto Carlos csker Integető lufiember United99 Viridis Aquilae vily35 nstvendégszerző sacer  benito BlueCech

Utoljára kommentelt posztok

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Reblog